Beplanting

Beplanting

Beplantingen kunnen bestaan uit gemengde borders met veel kleuren en groen blijvende heesters. Ook is het mogelijk strakke buxustuinen te creëren met diverse plantvakken en typisch vakbeplanting zoals lavendel, vrouwenmantel, Vinca pachysandra en diverse bodembedekkers

Arend Tuinen Kockengen

Een boerentuin verlangt een ander assortiment als een moderne strakke tuin die hoofdzakelijk slechts enkele soorten planten bevat om de rust uit te stralen i.p.v. hortensia's en knotwilgen, leilinden en hagen die zich in de boerentuin bevinden.

Arend Tuinen Kockengen Beplanting

Ook is het mogelijk om grassen en riet tuinen te maken met zwerf en sierkeien. Vervolgens kunnen watertuinen aangelegd worden met of plantenvijvers of vijvers met strakke vormen met diverse vlonders en andere dode materialen.

Arend Tuinen Kockengen

Tevens kunnen heide tuinen met veel coniferen, rhodendrons een goed alternatief vormen. Het is toch vaak de omgeving die de vorm en stijl van de tuin aangeeft en ook de persoonlijke smaak van de tuinbezitter daarin kunnen wij een aanvullende en adviserende stem laten gelden.

 

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Site index

Erkend Leerbedrijf