Kockengen

Bestrating vlakbij Kockengen vormt een belangrijk onderdeel van uw tuin

Een belangrijk onderdeel van een tuin is mooie bestrating. Wilt u graag nieuwe bestrating laten leggen in uw tuin in de buurt van Kockengen? G. van der Arend is dé hovenier van Kockengen en omgeving en levert graag bestrating op maat. Wij kunnen verschillende soorten, maten en kleuren bestrating leveren in de buurt van Kockengen. In overleg met onze klant kiezen we de bestrating uit en zorgen we voor een mooi ontwerp. Wilt u graag natuursteen bestrating in uw tuin in de buurt van Kockengen? Of gaat uw voorkeur uit naar klinkers of tegels? Wij verzorgen het allemaal. Of het nu gaat om de aanleg van een compleet parkeerterrein of de aanleg van een tuinpad, voor bestratingsklussen bent u bij G. van der Arend aan het juiste adres. Naast het grote assortiment mogelijkheden aan te gebruiken stenen hebben we ook een groot aantal ontwerp en stijl mogelijkheden. Ruim 25 jaar ervaring in zowel sierbestrating als praktische bestrating geeft ons een hoop inzicht in de mogelijkheden en zodoende voor u het best mogelijke advies. Meer informatie over bestrating? Neem contactop en maak een afspraak in de buurt van Kockengen.

Bestrating bepaalt de uitstraling bij u in Kockengen

Bestrating bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw tuin en vormt en bepalende factor. Niet alleen de vorm, kleur en soort is belangrijk, maar de aanleg van bestrating staat op één. Het team van G. van der Arend bestaat uit gespecialiseerde hoveniers die ervaring hebben met bestrating in de buurt van Kockengen. Wij leggen schitterende bestrating die geheel bij uw tuin en wensen passen. Om tot dit resultaat te komen bespreken we graag uw wensen vooraf. We nemen de soorten bestrating in de buurt van Kockengen door en laten modellen zien. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een weloverwogen keuze maken en jarenlang genieten van de bestrating. Ook de wijze van leggen bepalen we in overleg met u.

Bestrating soorten leverbaar in Kockengen

Bestrating dat wij leveren in Kockengen en omgeving zijn te verdelen in verhardingen en half verhardingen. Verhardingen bestaan uit o.a. tegels van klein formaat 20x20 cm t/m grote tegels 100x100 cm deze zijn te verdelen in:

  • siertegels
  • wildverband
  • strakke vormen
  • gestraalde tegels
  • coating

maar ook granito tegels, grindtegels, terrazzotegels, dak of balkontegels, rubber tegels, natuursteentegels en soorten hardsteen. Voorts zijn er diverse soorten klinkerbestrating van getrommelde klinkers t/m gebakken klinkers in diverse maten kleurvaste stenen.

Half verhardingen bestrating in regio Kockengen

Onder de halfverhardingen verstaan wij diverse grind, split en natuursteen materialen voor diverse toepassingen in de tuin. Wilt u meer weten over bestrating? Maak dan een afspraak. Wij zijn dé aangewezen hovenier voor bestrating in de buurt van Kockengen.

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Bestrating in de buurt van Kockengen vormt een belangrijk onderdeel van uw tuin
Laat uw reactie achter
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Sitemap | Site index

Erkend Leerbedrijf