Boomverzorging

Boomverzorging om de boom zijn waarde te laten behouden

Een hovenier nodig voor boomverzorging? Neem dan contact op met G. van der Arend, dé hovenier van de omgeving. Een boom is een opvallend onderdeel in uw tuin. Het verzorgen en onderhouden van bomen vraagt om specialistische kennis. Al vele jaren verzorgen wij boomverzorging en zijn op de hoogte van de juiste manier van onderhoud. Door onze expertise zijn wij in staat om bomen op de juiste manier te snoeien. Daarnaast hebben we kennis, middelen en inzicht om maatregelen te treffen voor ziekten. Door deze manier van boomverzorging blijft de boom in optimale conditie en gaat deze lang mee. Naast boomverzorging kunt u ons inschakelen als er een boom weggehaald moet worden.

Boomverzorging is specialistisch werk

Staat uw boom in de weg? Dan is het zaak om de boom in kleine stukjes naar beneden te halen. Dit is zeer specialistisch werk. Door onze jarenlange ervaring met boomverzorging beschikken wij over de juiste middelen en technieken om dit op een zorgvuldige wijze te kunnen doen. Hierbij houden we rekening met de omgeving. Bij boomverzorging hoort snoeien. Er zijn veel redenen om een boom te snoeien. Vooral de:

  • veiligheid
  • doorrijhoogte voor verkeer
  • voetpaden, fietspaden en een smalle straat

zijn belangrijke aspecten. De aansprakelijkheid voor schade door dit soort belemmeringen ligt bij de eigenaar van de boom. De andere reden is uiteraard dat de vorm en functie van de boom in uw tuin behouden moet blijven. Dit is een essentieel onderdeel bij de boomverzorging. Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie? Wij komen graag de mogelijkheden met u bespreken en wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Maak a.u.b. uw keuze:

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Boomverzorging om de boom zijn waarde te laten behouden 
Laat uw reactie achter
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Sitemap | Site index

Erkend Leerbedrijf