Hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf G. van der Arend voor al uw tuinwensen

Hoveniersbedrijf inschakelen om uw tuin weer netjes te laten maken? Voldoet uw tuin helemaal niet meer aan uw wensen en wilt u deze laten renoveren door een hoveniersbedrijf? Wat uw tuinwensen ook zijn, hoveniersbedrijf G. van der Arend is u graag van dienst. Hoveniersbedrijf G. van der Arend is een ervaren hoveniersbedrijf dat dagelijks met passie voor groen verschillende werkzaamheden uitvoert in tuinen. Hierbij kunt u denken aan onderhoud, ontwerp, aanleg en renovatie. Alles wat er bij uw tuin komt kijken kunnen wij uit handen nemen. Door onze unieke werkwijze, goede service en mooie tuinen zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét hoveniersbedrijf van de omgeving. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Meer informatie over tuinen? Bekijk gerust de website van ons hoveniersbedrijf. Omdat wij als geen ander weten dat mensen graag een indruk willen krijgen van de mogelijkheden, hebben we een foto overzicht van tuinen die recent zijn door ons zijn gemaakt. Bekijk deze gerust op de website van ons hoveniersbedrijf.

Hoveniersbedrijf voor een tuinontwerp

Hoveniersbedrijf nodig om een prachtig tuinontwerp te laten maken? Wij verzorgen dit graag volgens een vast stappenplan:

  • Kennismaking
  • Oriëntatie
  • Schets
  • Definitief ontwerp
  • Beplantingsplan

Naar aanleiding van een kennismaking kunnen wij een mooi ontwerp maken. Als u de tekening die gemaakt is door ons hoveniersbedrijf mooi vindt kunnen wij aan de slag met de tuinaanleg. Wij kunnen het maken van uw tuin van A tot Z in eigen beheer uitvoeren. Het team van ons hoveniersbedrijf bestaat uit ervaren hoveniers die werken met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Hoveniersbedrijf G. van der Arend komt bij u langs

Hoveniersbedrijf G. van der Arend komt gerust bij u langs om uw wensen te bespreken. Meer informatie? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met ons hoveniersbedrijf en maak een afspraak. Wij maken graag uw droomtuin.

Maak a.u.b. uw keuze:

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Hoveniersbedrijf G. van der Arend voor al uw tuinwensen
Laat uw reactie achter
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Sitemap | Site index

Erkend Leerbedrijf