Tuinaanleg

Tuinaanleg op maat om uw droomtuin te realiseren

Tuinaanleg uit handen geven aan een ervaren hovenier? Wilt u graag tuinaanleg laten verzorgen door een tuinman? Voor tuinaanleg en andere hovenierswerkzaamheden staat G. van der Arend graag voor u klaar. Hoveniersbedrijf G. van der Arend biedt naast tuinaanleg verschillende diensten aan binnen het hoveniers vak. Zo zijn wij gespecialiseerd in tuinaanleg maar ook in onderhoud, renovatie en ontwerp voor zowel bedrijven als particulieren. Als wij tuinaanleg verzorgen bent u verzekerd van kwaliteit, duurzame tuinen en tuinaanleg volgens de wensen van de klant. Om jarenlang zorgeloos te kunnen genieten van een tuin is het belangrijk dat tuinaanleg op een professionele en zorgvuldige wijze wordt uitgevoerd. Tuinaanleg is immers specialistisch werk waarbij kennis van materialen en planten nodig is. Het team van G. van der Arend bestaat uit gespecialiseerde hoveniers die over deze kennis beschikken. Graag zetten zij dit in tijdens tuinaanleg om uw droomtuin te realiseren.

Tuinaanleg van A t/m Z

Als wij tuinaanleg mogen verzorgen voor onze klanten gaan wij altijd zeer nauwkeurig te werk volgens een vaste werkwijze:

  • Kennismaking
  • In kaart brengen van uw wensen en de mogelijkheden
  • Offerte
  • Ontwerp
  • Goedkeuring
  • Uitvoering
  • Oplevering

Om uw wensen en de mogelijkheden voor tuinaanleg helder in kaart te kunnen brengen zullen wij altijd eerst vrijblijvend langskomen voor een kennismaking. We bekijken uw tuin en bespreken uw wensen. Ook kunnen we alvast wat eventuele mogelijkheden voor tuinaanleg bespreken. Op basis van dit gesprek kunnen we een ontwerp en offerte maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld hoe uw tuin eruit komt te zien en wat de kosten zijn voor tuinaanleg. Pas wanneer u hier goedkeuring voor geeft zullen wij starten met de uitvoering van de tuinaanleg.

Tuinaanleg verzorgd door G. van der Arend

Hovenier G. van der Arend verzorgd al vele jaren tuinaanleg voor verschillende klanten. Wij zien ieder tuinaanleg project als maatwerk en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Graag zetten wij onze passie in voor tuinaanleg en denken wij mee in onderhoudsvriendelijke tuinen. Wilt u graag advies over tuinaanleg of een afspraak? Genieten van een prachtige tuin die volledig aansluit bij uw wensen? Neem dan direct contact op via 06-51597188 of info@arendtuinen.nl Wij komen graag langs.

Maak a.u.b. uw keuze:

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Tuinaanleg op maat om uw droomtuin te realiseren
Laat uw reactie achter
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Sitemap | Site index

Erkend Leerbedrijf