Kockengen

Tuinaanleg in Kockengen? Wij creëren een tuin waar u zich thuis voelt

Gaat u verhuizen? Wilt u uw nieuwe tuin helemaal naar wens indelen? Voor tuinaanleg in Kockengen is G. van der Arend uw aangewezen partner. G. van der Arend is gespecialiseerd in tuinaanleg in Kockengen en heeft vakkundige en creatieve ideeën. Wij zijn al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud, ontwerp en tuinaanleg in Kockengen. Gezien onze jarenlange ervaring durven wij ons een ware specialist te noemen als het gaat om tuinaanleg in Kockengen. U kunt bij ons terecht voor het hele traject, van ontwerp tot en met onderhoud. Hebt u interesse in tuinaanleg in Kockengen? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en een indruk krijgen van ons werk? Bekijk dan ons foto overzicht. Dit overzicht kunt u vinden in de portfolio. We staan natuurlijk ook altijd open voor een geheel nieuw en eigentijds ontwerp. Een tuin waar u zich thuis voelt en waar u kunt genieten, dat is waar G. van der Arend met tuinaanleg in Kockengen voor staat.

Bestrating ook in regio Kockengen

Een belangrijk aspect van tuinaanleg in Kockengen is bestrating. Ruim 25 jaar ervaring in zowel sierbestrating als praktische bestrating geeft ons een hoop inzicht in de mogelijkheden en zodoende voor uw het best mogelijke advies. Als het gaat om bestrating kunt u kiezen uit:

  • Siertegels
  • Gestraalde tegels of met een coating
  • Granito tegels
  • Grindtegels
  • Rubber tegels
  • Natuursteentegels
  • Soorten hardsteen

Voor uitgebreide informatie over het assortiment tegels en stenen verwijzen wij ook naar onze vaste leveranciers. www.te-bi.nl en www.tuinvisie.nl

Beplanting bij u in Kockengen

Indien gewenst kunnen wij bij de tuinaanleg in Kockengen een beplantingsplan op maat verzorgen. Elk tuinontwerp vraagt namelijk om een eigen beplantingsplan. Zo verlangt een moderne strakke tuin een andere soort beplanting als een landelijke tuin. Beplantingen kunnen bestaan uit gemengde borders met veel kleuren en groen blijvende heesters. Ook is het mogelijk strakke buxustuinen te creëren met diverse plantvakken en typisch vakbeplanting zoals lavendel, vrouwenmantel, Vinca pachysandra en diverse bodembedekkers.

Team voor uw tuinaanleg in Kockengen

Als u kiest voor tuinaanleg in Kockengen verzorgt door G. van der Arend bent u verzekerd van een team gediplomeerde specialisten. Tevens hebben wij alle benodigde machines en gereedschappen in eigen beheer. Binnen het gemaakte concept voeren wij de handelingen zo uit dat het tot het uiteindelijke gewenste resultaat zal leiden.

Wilt u graag tuinaanleg in Kockengen door ons laten verzorgen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Tuinaanleg in Kockengen? Wij creëren een tuin waar u zich thuis voelt
Laat uw reactie achter
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Sitemap | Site index

Erkend Leerbedrijf