Tuinman

Tuinman G. van der Arend voor aanleg, onderhoud en renovatie

Tuinman nodig om uw tuin te allen tijde netjes te laten onderhouden? Wilt u graag genieten van een mooi verzorgde tuin gerealiseerd door een vakkundige tuinman? Als u een tuinman zoekt moet u beslist bij G. van der Arend zijn. G. van der Arend is al vele jaren dé tuinman van de omgeving en kan inmiddels een groot aantal klanten tot zijn vaste klantenkring benoemen. Onze werkzaamheden als tuinman zijn zeer gevarieerd. Wilt u nieuwe bestrating in uw tuin? Bomen laten snoeien? Of een compleet nieuwe tuin aan laten leggen? Tuinman G. van der Arend is u graag van dienst. Om onze klanten goed in hun wensen te kunnen voorzien komt onze tuinman allereerst vrijblijvend langs. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we uw wensen, bekijken we uw tuin en beoordelen we wat we voor u als tuinman kunnen betekenen. Iedere tuin is anders. Dat is wat ons werk zo leuk maakt. Wij zien iedere tuin als maatwerkproject en streven graag naar optimale klanttevredenheid.

Werkzaamheden van onze tuinman

Als tuinman zijn de werkzaamheden waar wij ons mee bezig houden zeer gevarieerd. Wilt u graag een prachtig terras aan laten leggen? Uw planten vervangen door nieuwe? Tuinman G. van der Arend kan de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Tuinbeplanting
  • Bestrating

En nog veel meer. Bent u benieuwd hoe het werk van onze tuinman eruit ziet? Neem dan een kijkje in de tuinen portfolio van tuinman G. van der Arend. Hier ziet u o.a. tuinen met bestrating en vaste planten, maar ook renovatie van de bestaande tuinen. Zowel particulieren als bedrijven tuinen zijn bij onze tuinman in goede handen.

Tuinman voor onderhoud

Onderhoud vormt één van de belangrijkste onderdelen van onze tuinman. Een tuin wordt vandaag de dag steeds meer gezien als verlengstuk van een woning. U wilt zich hier kunnen ontspannen na een drukke werkdag en kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit. Om optimaal te kunnen genieten is het van belang dat uw tuin goed onderhouden is. Onze tuinman kan hier voor zorgen. Samen met onze klanten stellen wij een vast onderhoudsplan op. Dit kan zijn dat onze tuinman één keer per maand langs komt, maar eenmalig onderhoud is ook mogelijk. Meer informatie? Een afspraak met onze tuinman? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Tuinman G. van der Arend voor aanleg, onderhoud en renovatie
Laat uw reactie achter
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Sitemap | Site index

Erkend Leerbedrijf