Haarzuilens

Tuinonderhoud in regio Haarzuilens voor een verzorgde tuin

Elke tuin heeft tuinonderhoud nodig. Heeft u zelf geen tijd, zin, de kennis of de middelen om tuinonderhoud te verzorgen? Schakel dan G. van der Arend in voor tuinonderhoud in de buurt van Haarzuilens. G. van der Arend al 30 jaar uw hovenier en stratenmaker en verzorgd voor vele klanten tuinonderhoud in Haarzuilens en omgeving. Tuinbeplanting, bestrating, onderhoud of een totaal nieuw ontwerp, al deze werkzaamheden zijn in goede handen bij G. van der Arend. Van eenmalig tuinonderhoud tot een onderhoudscontract op maat, voor verschillende soorten tuinonderhoud in de buurt van Haarzuilens kunt u bij ons terecht. Ons team bestaat uit een groep gedreven hoveniers die dagelijks hun liefde en passie voor groen inzetten voor tuinonderhoud. Door dit met onze ervaring te combineren hebben wij een brede klantenkring opgebouwd op het gebied van tuinonderhoud in Haarzuilens en omgeving. Of het nu gaat om een grote of kleine klus, wij staan graag voor onze klanten klaar. Door tuinonderhoud in de buurt van Haarzuilens te laten verzorgen bent u altijd verzekerd van een goed verzorgde tuin. Meer informatie? Bekijk onze website.

Tuinonderhoud na aanleg in Haarzuilens

Een prachtige tuin aanleggen is één, maar deze mooi houden is net zo belangrijk. Als u een prachtige tuin hebt wilt u hier natuurlijk graag lang van genieten. Heeft u zelf geen groene vingers? Dan staan onze hoveniers voor u klaar voor tuinonderhoud in de buurt van Haarzuilens. Wij weten als geen ander waar uw tuin behoefte aan heeft en zorgen dat alles groeit en bloeit. Wij beschikken over de benodigde plantenkennis en voorkomen dingen als plantenziekten. Daarnaast zorgen wij tijdens tuinonderhoud in de buurt van Haarzuilens voor:

  • Maaien
  • Snoeien
  • Boomverzorging
  • Onderhouden van planten
  • Verzorgen van het gazon

Wij hebben alles in huis om uw tuin te laten stralen.

Tuinonderhoud op maat in Haarzuilens

Wanneer u tuinonderhoud door ons wilt laten verzorgen in de buurt van Haarzuilens komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken. We bieden u een tuinonderhoud pakket dat aansluit bij uw voorkeuren en de behoeftes van uw tuin. Samen met u bepalen we de frequentie en welke onderhoudswerkzaamheden wij voor u uit handen kunnen nemen. Door passend tuinonderhoud in de buurt van Haarzuilens kunt u elke dag genieten van uw tuin.

Afspraak voor tuinonderhoud bij u in Haarzuilens

Wilt u uw tuin laten onderhouden door de specialisten van G. van der Arend? Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek uw wensen. Voor tuinonderhoud in de buurt van Haarzuilens staan wij graag klaar. Wij bieden daarom servicepakketten op maat aan waarbij de service vaak verder gaat dan het tuinonderhoud alleen.

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Tuinonderhoud in de buurt van Haarzuilens voor een verzorgde tuin
Laat uw reactie achter
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Sitemap | Site index

Erkend Leerbedrijf