Bestrating

Bestrating

Ook voor bestratings klussen bent u bij G. van der Arend aan het juiste adres.

Naast het grote assortiment mogelijkheden aan te gebruiken stenen hebben we ook een groot aantal ontwerp en stijl mogelijkheden. Ruim 25 jaar ervaring in zowel sierbestrating als praktische bestrating geeft ons een hoop inzicht in de mogelijkheden en zodoende voor uw het best mogelijke advies.
 
Neem snel contact ons op voor een "Advies op Maat" voor u bestratings behoeften.

Arend Tuinen Bestrating Arend Tuinen Bestrating Arend Tuinen Kockengen Bestrating Bestrating Arend Tuinen Kockengen Arend Tuinen Bestrating Kockengen

Bestratingen zijn te verdelen in verhardingen en half verhardingen.

Verhardingen bestaan uit o.a. tegels van klein formaat 20x20 cm t/m grote tegels 100x100 cm deze zijn te verdelen in siertegels, wildverband, strakke vormen, gestraalde tegels of met een coating. Granito tegels grindtegels, terrazzotegels, dak of balkontegels, rubber tegels, natuursteentegels en soorten hardsteen. Voorts zijn er diverse soorten klinkerbestrating van getrommelde klinkers t/m gebakken klinkers in diverse maten kleurvaste stenen. De granicolor lijn en de gewone strakke betonklinkers in diverse kleuren en maten.

Half verhardingen

Onder de halfverhardingen verstaan wij diverse grind, split en natuursteen materialen voor diverse toepassingen in de tuin. Voor uitgebreide informatie over het assortiment tegels en stenen verwijzen wij ook naar onze vaste leveranciers.
www.te-bi.nl en www.tuinvisie.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Site index

Erkend Leerbedrijf