Groenekan

Beschoeiing in regio Groenekan ter bescherming van de oever

Heeft u een tuin aan het water? Wilt u een beschoeiing laten plaatsen in uw tuin in de buurt van Groenekan? Hovenier G. van der Arend is een ervaren hovenier die graag een beschoeiing plaatst bij klanten in de buurt van Groenekan. Een beschoeiing is vaak een grondkering van hout of kunststof die in slootkanten of oevers wordt geplaatst. Op deze manier kan voorkomen worden dat de oevers afkabbelen of instorten. Wilt u verschillende lagen in uw tuin? Dan kan dit ook worden gemaakt met beschoeiing in de buurt van Groenekan. Kortom: een beschoeiing is zowel functioneel als decoratief en zorgt voor het behoud van uw tuin. Wilt u beschoeiing laten aanbrengen in de buurt van Groenekan? Dan realiseren wij dit graag. Vooraf komen we langs om uw tuin te bekijken. We bespreken uw wensen en werken dit uit in een offerte op maat. Vele klanten zijn u voor gegaan met het laten maken van een beschoeiing in de buurt van Groenekan. G. van der Arend biedt namelijk:

  • eigen machines
  • flexibele manier van werken
  • verschillende materialen
  • ruime ervaring
  • totaaloplossingen

Wij beiden scherpe offertes voor het maken van een beschoeiing in de buurt van Groenekan.

Wat is een beschoeiing aangelegd bij u in Groenekan ?

Zoekt u een manier voor oeverbescherming? Kies dan voor een beschoeiing in de buurt van Groenekan. Een beschoeiing is een oeverbescherming bestaande uit een loodrechte wand die het afkalven van de oever in het water tegengaat. Het is een eenvoudige uitvoering van een waterkering. Wanneer de oevergrond wegzakt zal de oever gaan afbrokkelen. Dit voorkomen wij met het maken van een beschoeiing op maat in de buurt van Groenekan. Deze bestaat meestal uit een aantal planken of een damwand.

Materialen beschoeiing

Beschoeiingen kunnen gemaakt worden van hout, beton, kunststof of staal, het meest gekozen is hout. Onze houten beschoeiing bestaat over het algemeen uit: palen, planken, worteldoek , verankeringen en eventueel een afdekplank. Maar dit hangt geheel van uw wensen af. Het maken van een beschoeiing in de buurt van Groenekan behoort tot onze specialiteit. Van kleine particulieren projecten tot gehele nieuwbouwwijken of speciale projecten op moeilijke locaties, wij maken de beschoeiing. Met onze moderne machines en materiaal kunnen we zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken een beschoeiing maken in de buurt van Groenekan. Meer informatie over een beschoeiing? Of een afspraak voor het bespreken van uw wensen? Neem dan contact op. Wij maken graag een beschoeiing voor klanten in Groenekan en omgeving.

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Beschoeiing in de buurt van Groenekan ter bescherming van de oever
Laat uw reactie achter
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Sitemap | Site index

Erkend Leerbedrijf