Groenekan

Hoveniers in Groenekan voor ontwerp, aanleg en onderhoud

Wilt u optimaal genieten van een prachtig aangelegde tuin? Uw bestaande tuin laten vernieuwen? Laat uw tuin dan vormgeven door G. van der Arend hoveniers te Groenekan. G. van der Arend hoveniers in Groenekan heeft al meer dan 30 jaar ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud. Graag maken wij uw tuinplannen waar. Van ontwerp tot aanleg wordt allemaal door ons zelf gedaan. We beginnen met een oriënterend gesprek, dan maken we een ontwerp en een offerte, alles geheel vrijblijvend. G. van der Arend hoveniers te Groenekan werkt samen met een team vakkundige hoveniers die met de nodige zorg en aandacht uw tuin verzorgen. Op deze manier kunt u elke dag genieten van uw tuin en heerlijk ontspannen na een lange werkdag. Bent u benieuwd naar het werk dat onze hoveniers leveren in Groenekan? U kunt een kijkje nemen in de tuinen portfolio. Hier vindt een foto overzicht met recentelijk gerealiseerde tuinen. Zowel particulieren als bedrijven tuinen zijn bij onze hoveniers in Groenekan in goede handen.

Tuinontwerpen in de regio Groenekan

Wilt u graag een nieuwe tuin geheel aangelegd volgens uw wensen? G. van der Arend hoveniers te Groenekan maakt dit mogelijk. G. van der Arend hoveniers te Groenekan vertaalt uw wensen in een tuinontwerp zodat u dé tuin van uw dromen krijgt. Hierbij staat onderhoudsvriendelijkheid centraal. Een groot verschil met tien jaar geleden, maar dat komt omdat er steeds meer tweeverdieners zijn en die zijn vaak de hele dag van huis. G van der Arend probeert zich te onderscheiden met gewaagde onderhoudsvriendelijke tuinontwerpen.

Afspraak maken voor offerte in Groenekan

Indien u graag uw tuin door G. van der Arend hoveniers te Groenekan wilt laten verzorgen nodigen wij u graag uit. Wij gaan als volgt te werk:

  • Afspraak
  • Wensen in kaart
  • Ontwerp
  • Offerte
  • Aanleg

De eerste afspraak met G. van der Arend hoveniers te Groenekan is een oriënterend gesprek. Hierin worden uw wensen in kaart gebracht. Vervolgens gaan we aan de slag met een creatief tuinontwerp en een offerte op maat. Indien u het goedkeurt gaan onze hoveniers in Groenekan van start met het realiseren van uw droom tuin.

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Hoveniers in Groenekan voor ontwerp, aanleg en onderhoud
Laat uw reactie achter
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Sitemap | Site index

Erkend Leerbedrijf