Tuinonderhoud

Tuinonderhoud verzorgd door een ervaren, betrouwbare en betaalbare hovenier

Tuinonderhoud uit laten voeren door een ervaren, betrouwbare en betaalbare hovenier? Op zoek naar zo’n hovenier voor tuinonderhoud? Voor tuinonderhoud moet u beslist bij G. van der Arend zijn. G. van der Arend is een hoveniersbedrijf dat voor veel klanten in de omgeving tuinonderhoud verzorgd. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij tuinonderhoud en zorgen ervoor dat uw tuin er ten alle tijd verzorgd bij ligt. Geen tijd voor tuinonderhoud? Of geen materialen om tuinonderhoud uit te kunnen voeren? Het team van G. van der Arend bestaat uit gedreven hoveniers die de benodigde kennis, ervaring en materialen hebben voor tuinonderhoud. Wilt u uw tuin mooi houden? Dan is tuinonderhoud beslist onmisbaar. Wilt u tuinonderhoud uitbesteden? Maak dan een afspraak. Wij komen graag langs om uw tuin te bekijken en wensen te bespreken. Vervolgens kunnen we bepalen welke onderhoudswerkzaamheden er nodig zijn.

Tuinonderhoud op contract

Als u tuinonderhoud uit laat voeren door G. van der Arend kunt u zelf kiezen voor eenmalig onderhoud of een onderhoudscontract op maat. Als u een onderhoudscontract bij ons af wilt sluiten voor tuinonderhoud zullen wij eerst uw wensen bespreken. Ook bekijken we de staat en inhoud van uw tuin zodat we een passend contract op kunnen stellen. Als u kiest voor een onderhoudscontract komen wij een aantal keer per jaar langs om tuinonderhoud te verzorgen. Hierdoor heeft u zelf nergens omkijken naar. Wilt u eerst éénmalig tuinonderhoud uit laten voeren? Dat kan uiteraard ook. Wij voeren de werkzaamheden uit waar u en uw tuin behoefte aan hebben.

Werkzaamheden tuinonderhoud

Wilt u optimaal kunnen genieten van een mooie tuin? Laat dan tuinonderhoud uitvoeren door de hoveniers van G. van der Arend. Alles wat groeit en bloeit in uw tuin is in beweging. Om dit mooi te houden voeren wij tuinonderhoud uit. Hierbij kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Snoeien
  • Boomverzorging
  • Maaien
  • Onkruid wieden
  • Planten vervangen

Afhankelijk van de behoeftes van uw tuin voeren wij werkzaamheden uit tijdens tuinonderhoud. Wij beschikken over de benodigde plantenkennis en voorkomen dingen als plantenziekten. Hierdoor bent u niet alleen zeker van een verzorgde tuin maar ook van een langere levensduur van uw bomen en planten.

Een afspraak voor tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs om uw tuin te bekijken en een plan op te stellen voor tuinonderhoud.

Maak a.u.b. uw keuze:

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Tuinonderhoud verzorgd door een ervaren, betrouwbare en betaalbare hovenier
Laat uw reactie achter
Bel-mij offerte
Adresgegevens

G. van der Arend
Portengen 51
3628 EC KOCKENGEN
TEL: 0346 241411
MOB: 06 51597188
FAX 0346 240032

info@arendtuinen.nl

Arend Tuinen logo
Arend Tuinen
Sitemap | Site index

Erkend Leerbedrijf